AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

“BEN HER YERDE VARIM” PROJESİ KAPSAMINDA MEDENİYETİMİZE KATKIDA BULUNMUŞ TÜRK VE MÜSLÜMAN BİLİM İNSANLARINI TANITMAK

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla uygulamaya konulan “BEN HER YERDE VARIM” kapsamında Okulumuz Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çevre Medeniyet ve Düşünce Kulübü öğretmenleri Yaşar BAŞ ve İbrahim ŞAHİN ile kulüp öğrencilerimiz Furkan ZEYBEK, Arda AKPINAR ve Muhammed Baran CEYHAN medeniyetimize katkıda bulunmuş Türk ve Müslüman bilim insanlarını tanıtmak için okulumuz binasında pano hazırladılar.

03-05-202403-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 12:42 - Görüntülenme: 44