AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

“BEN HER YERDE VARIM” PROJESİ KAPSAMINDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM ETKİNLİĞİ

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla uygulamaya konulan “BEN HER YERDE VARIM” projesikapsamında Okulumuz Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık, Temizlik ve Beslenme  Kulübü öğretmeni Lütfiye DENİZ ile gönüllü kulüp öğrencilerimiz,9D sınıfından Ravza Sultan Uluca, Hatice Nur Demir ve 9E sınıfından Fatma Tuana Şahin, tarafından,  toplumsal farkındalık amacıyla sağlıklı ve güvenli yiyecek kullanımına yönelik öneri ve risklerin yer aldığı dijital ve basılı içerikler hazırlanıp, okulun farklı bölümlerinde sergilendi.

03-04-202403-04-202403-04-2024

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 12:16 - Görüntülenme: 64