AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gıda Teknolojisi Alanımızın AKÜ Gıda Kontrol Araştırma ve Uygulama Merkezi ziyareti

Okulumuz Gıda Teknolojisi Alanı 9. ve 12. sınıf öğrencileri 11.03.2024 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Kontrol Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Merkezde uygulanan gıda  analizleri ve enstrümantal cihazlar ile ilgili bilgi edindiler.

Ayrıca Gıda Mühendisliği programının içeriği, eğitim ve iş olanakları ile yurt dışı imkanları hakkında bilgilendiler. Öğrenciler üniversite kampüsü ortamını ve kampüsün imkanlarını gözlemleyip deneyimlediler.

Geziye katılan öğrenciler yükseköğretim programlarında okuduklarında hayatlarına ve geleceklerine neler katabileceklerini öğrendiler ve geleceklerini planlamaları için motive oldular.

Gezi sırasında konukseverlikleriyle öğrencilerimizi karşılayan ve öğrencilerimize rehberlik eden Gıda Mühendisliğİ Bölüm Başkanı sayın Prof. Dr. Harun DIRAMAN’a, Bölüm Başkan Yardımcısı sayın Dr. Mehmet KILINÇ ve sayın Dr. Çiğdem AŞÇIOĞLU’na teşekkür ederiz.

16-03-202416-03-202416-03-2024

Yayın: 16.03.2024 - Güncelleme: 16.03.2024 11:47 - Görüntülenme: 44